Followers

Friday, April 6, 2012

Cosmoderm : Vitamin E Facial Cleansing Foam



6 January via Mobile 
Rezki hari Jumaat :) TQ Cosmoderm!


hari ni lapang skit Ayu nak review tentang produk pembersih muka dgn vitamin e dari Cosmoderm ..
yg ni Ayu dpt percuma lepas klik FB Cosmoderm Halal .. tu lah yg dikatakan rezeki :)
pepon mmg Ayu suka pakai barangan Cosmoderm coz 1stly tak semahal produk2 penjagaan muka lain yg Ayu dah try before this n 2ndly produk ni mmg bila pakai nampak kesan positive .. i loikee!!

sblom ni Ayu pkai macam2 jenis pencuci muka dari brand Nutrimetics, CNI, NDZ, Safi .. but yg terbaru dari Cosmoderm ni mmg selesa betui bila pakai.. utk hari2 kulit muka kering bila cuci muka pakai Vitamin E Facial Cleansing Foam aduh nyaman sekali! lepas cuci muka kulit muka tak rasa kering atau berminyak over .. but orang2 terdekat yg tengok kulit muka Ayu mesti tanya Ayu pakai apa eh nampak muka shining glowing u! :)
bukan apa kadang2 kita pkai vitamin or cream di kulit soo that muka tak kering sgt tp boleh jd naik jerawat pulak nnt!

utk mendapatkan barangan Cosmoderm boleh dapati di farmasi2 atau Guardian berdekatan :)

No comments:

Post a Comment