Pengikut

Rabu, 26 Oktober 2016

Wajah seiras Priyanka Chopra, Syatila Melvin, Siti Nordiana @ Nana GV, Bella Dally, Neelofa, Yana Samsudin, Mia Ahmad, Fatihia Latiff & Dato' Siti Nurhaliza

Wajah seiras Priyanka Chopra, Syatila Melvin, Siti Nordiana @ Nana GV, Bella Dally, Neelofa, Yana Samsudin, Mia Ahmad, Fatihia Latiff & Dato' Siti Nurhaliza


Ewahhh kali ni jgn main2.. pelakon Bollywood pon masuk list tauuu   (^__~)

Jangan kecam tauuu.. ni sj syok2 kak hangpa.. dok edit punya edit koleksi adalaa terperasan muka2 adik2 model yg dok appear di Butik Aludra  ni ada yg iras2 selebriti gtue.. ada tang dari tepi ada tang mata ada tang lesung pipit, senyum ... haaa cer belek tgk.. 

no negative komen noh.. 


1) Wajah seiras Priyanka Chopra


haaa ada nak sama kan.. adik Ainin Sofiya ni kak Ayu baru jaa discover tu pon lepas tgk makeover hasil sentuhan MUA  Cayang Dier visit ig @cayang_dier mmg ada iras2 artis Bollywood cum Hollywood yg famous dlm siri TV - Quantico



2) Wajah seiras Syatilla Melvin


Yg pkai shawl pink tu model tinggi lampai Eka Jamaludin (kak Ayu amik pics Eka dari fb Eka.. sbb pics Eka yg terbaru lagi persis pelakon Syatilla Melvin .. mula perasan lepas tgk ceta drama Sha & Shah tuu


3) Wajah seiras Siti Nordiana @ Nana (Gegar Vaganza II)

masa upload pics model Rasya selepas kak Ayu buat makeup makeover baru prasan ada iras2 Siti Nordiana @ Nana pemenang Gegar Vaganza II tuu.. kak Ayu besa jumpa Nana masa kami sama2 buka booth di Village Mall last year sempat dengar live lagik Nana nyanyi di mall masa tuu mmg best!



4) Wajah seiras Bella Dally


Model Farah Wahida (pics kiri)  kak Ayu discover melalui butik pengantin Liana Jalinan Asmara ... dulu selalu tgk Farah gayakan busana pengantin mmg gorgeous! ada certain angle dia skit2 cam Bella Dally nie..



5) Wajah seiras Fathia Latiff


Model Hanis Hamizah @  Hanis Rathi ni antara wajah baru di Butik Aludra.. kak Ayu discover di fb .. ni gambar masa 1st pshot ms ni kak Ayu juz adjust makeup simple sj utk dia coz orgnya mmg natural beauty .. ms nak shot tu laa dok prasan muka dia ada iras ngan Fathia Latiff



6) Wajah seiras Yana Samsudin


Model kedua tinggi lampai di Butik Aludra, Zyra Fyra .. kak Ayu kenai dari zmn dia dok study di UiTM Merbok sini.. ada lesung pipit sebijik Yana Samsudin gak 



7) Wajah seiras Neelofa


Model & makeup artist, Anyzz Maya sweet sgt org nyerr .. kak Ayu kenai waktu dia join 1st event Butik Aludra, Photoshoot Muslimah di Penang ..  aritu ms up pics pkai tudung ala Neelofa ada plak customer tegur model ada cam Neelofa skit2





8) Wajah seiras Mia Ahmad

Model Annura (pics kanan) appear dgn kak Ayu before ceta drama Hati Perempuan top lagi.. dah lama tak photoshoot sbb model dah menetap d KL.. dulu dok utara mmg kak Ayu calling2.. ada kan nak mirip Mia Ahmad




 9) Wajah seiras Dato Siti Nurhaliza (CTDK)


Model Hanis Nabila (pics kiri) ni gambar masa awai2 pshot dgn kak Ayu.. ms ni pipi Hanis chubby skit jd nampak cam Dato Siti lak dr certain angle tu.. makeup kak Ayu buh pon mmg lite sj masa tu




Ok siapppp.. tu ja la.. pehni kak Ayu up koleksi2 baru lak dari Butik Aludra / ALUDA COLLECTIONS. 

Jom sapa tak like lagi official page sila laa LIKE page https://www.facebook.com/ButikAludra
jgn lupa follow instagram @butikaludra 

TQ for reading!  :*




Isnin, 24 Oktober 2016

Stripes Long Cardi & Turkish Style Hijab




Beauty gets attention, but personality gets hearts
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Special appearance model Farrah Tarmizi
Photos & makeup byAY U Aludra
Venue : Rock Wood Hotel.
 

 Inez stripes cotton long cardi
Price : RM45
Material : Soft cotton
Freesize (can fit til XL, 42-44)
Color : White

Other color : Black, Lite Grey, Dark Grey  & White

 Color : Dark Grey
   

New!! ALEDA Satin Scarf
custom made by @butikaludra
Promo price @ RM24 only
Code : A1

Stripes long cardi-white @ RM45
Grey long dress @ RM30


 


 close up grey long dress




************************

Oppss!! Style stalker
ok terperasan jap nak sama lak baju stripes Neelofa @ Warda dlm slot drama di AstroRia 
- Suri Hati Mr.Pilot