Followers

Friday, December 16, 2011

Menampal Batu Swarovski, Batu Korea & Hotfix pada Tudung

☼ Menerima tempahan menampal Batu Swarovski, Batu Korea & Hotfix pada Tudung ☼

 

ALUDRA turut menyediakan himpunan rekaan terkini batu swarovski untuk diletakkan pada tudung anda. Harga adalah bergantung kepada saiz, corak, rekaan dan jenis batu swarovski tersebut.

Fazura manis bertudung chiffon dihiasi pula dgn tampalan batu swarovski pada tudung
design tudung chiffon outer shj turut dijual di Aludra!!

Tudung Chiffon Polos dari Aludra yg telah diupgrade dgn tampalan batu swarovski Korea

This is me! Hahaha Mr.Huby snap photos of me beside lion!! mmg nak kena niii! :)
btw am wearing Tudung Chiffon (outer only) macam yg Fazura pkai tu.. soo I add some of batu swarovski Korea color pink fushia n white utk menyerikan lagi tudung & gaya penampilan sambil bwa anak2 jln ke Muzium Padi & Pusat Sains di Negeri Kedah Darulaman


 ~~~~~

  Tudung Lycra Polos lama ni Ayu upgrade dgn hotfix agar tampil lebih berseri2 di majlis ..
tak perlulah beli tudung baru i juz touch up skit tudung tu :)

Code : Hurrah (SOLD OUT)

Code : Hurrah (SOLD OUT)


Code : Carlo Rino (SOLD OUT)

 Code : RR1 (SOLD OUT)

Code : RR2 (SOLD OUT)

Code : RR3 (SOLD OUT) - Black
Code : 4T - Purple

  
 Code : TT
** Tempahan dari Pn. Marini

Code : Hurrah (SOLD OUT)

Code : RR5 (SOLD OUT)
** Tempahan dari Sharipah

 
Code : Carlo Rino (SOLD OUT)

Code : RR7 (SOLD OUT)

Code : RR6

Code : RR5 (SOLD OUT)

Code : Carlo Rino (SOLD OUT)
 ** Tempahan dari Kak Nani
 Code : TT-B
Code : Mata air
** Tempahan dari Mak Lang

** Terima kasih kpd Pn.Azian yg membuat tempahan iron hotfix pd tudungnya 
& sudi utk diphotoshoot
  Code : S080/SS10

  Code : S160/SS6 &10

Code : RR3 (SOLD OUT)

 Code : S162 SS6 &10

Code :  RR8 (SOLD OUT)

Code : Mata air V

 Code : S080/SS10

 
Code : EX-Flower (SOLD OUT)


Code : S133/SS6 & 10

Code : 4T  
 
  Code : S160/SS6 &10
** Photo credit to Azni. TQ Azni wearing Tudung Azzalea corak ala Inggeris (blue)
dari Aludra dihiasi hotfix

Code : RR7 (SOLD OUT)
** Tempahan dari Azni utk Selendang Sareena

Code : TT

Code : S142/SS6
** Tempahan dari Ilah

Code : 3T
** Tempahan dari Kak Ina Ahmad

Code :  RR8 (SOLD OUT)
** Tempahan dari Cikgu Ana

Code : Exclusive-Purple
** Tempahan dari Wani

 Specially design for my sister on her engagement day .. Tudung Atiqah V dihiasi hotfix exclusive
Code : Exclusive-Floral

Code : Ex-Butterfly


Code : S073/SS10
Tempahan dari customer yg request utk hotfix di awning & juga dibahagian depan tudung



Code : S092/SS10
Tempahan dari customer yg request utk hotfix di awning & juga dibahagian depan tudung

Tudung Umrah dari Aludra ditempah istimewa, awning clip dari batu swarovski Korea

Tudung D'haya dari Aludra tempahan istimewa dari Kak Sarinah dihiasi dgn 
batu swarovski Korea size besar

Code : EX-Gold
Istimewa hotfix exclusive ditampal pada depan Tudung Zulaikha Exclusive
** Tempahan dari Kak Aya


Code : TT
** Tempahan dari Fauziah yg inginkan tudung nampak lebih berseri dgn hiasan batu swarovski dibahagian bawah/kaki tudung

Code : S162/SS6 & 10


Code : Q1

Code : Q2
** TQ Nazyanwani dari Qisaiman Collections

Code : S073/SS10

Code : S035/SS6

Code : S110/SS10

Many thanks to my valuable customer!!

 

2 comments:

  1. macam mane nk dapatkan batu yg b,bentuk2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nini lan, yg mana ya ? boleh kalo nak tempah hotfix berbentuk tu
      tp kak ayu kena check stok dulu takut dah abis

      Delete