Pengikut

Ahad, 12 Jun 2011

Bulu Mata ala Rozita Che Wan ;)




jom pakai bulu mata ala Rozita Che Wan !

╔══════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╗

produk utk makeup mata

eye cream .. gam bulu mata
ada jenis hitam n putih
but personally Ayu prefer yg putih coz tak comot bila pkai ;)

GLUE EYELASH
HARGA : RM 20.00

Jenis-jenis bulu mata
Exquisite eyelash ~NEW!!~
HARGA : RM5

Fabulous eyelash
HARGA : RM5

Natural eyelash
HARGA : RM3


yg ni Ayu pkai bulu mata yg tampak NATURAL 
juz lentik n pjg lebih skit laa tp x lebat macam yg rozita che wan
bleh nampak bezakan yg pkai eyelash n yg x pkai
coz sebelah tu Ayu pkai sblah lg x pkai (ref above pics)

TADAAA!!!! siap!!! This is me with natural eyelash ;)

Eyelash code: 068
Harga: RM3.90


for my sister, Ida also Ayu pkaikan bulu mata tampak natural ni
jenis natural ni nak keluar biasa2 pon mudah pkai..
coz tak over n nampak cam biasa cuma lebih lentik n panjang sj :)




Model Aida Albakriy menggenakan bulu mata MAC jenis DRAMATIK code 020


 MAC Eyelash
Code : 020
Price : RM6.90




TQ my friend, Akma yg sudi jd model Aludra kali ni..
utk Akma, Ayu makeupkan n pakaikan bulu mata FABULOUS dari MAC code F-15 mata nampak penuh.. tampil berseri n anggun gitu! c jd lebih muda! baru laa ala2 Rozita Che Wan ;) 




Model Yana, Ayu makeupkan colour natural almost peach gitu
& dipakaikan bulu mata FABULOUS dari MAC code F-15

MAC Eyelash
Code : F-15
Price : RM6.90




ok ni Ayu demo cara pkai bulu mata ala Rozita Che Wan atas permintaan kengkawan ;)
utk yg demo ni Ayu pkai bulu mata MAC code F-15 yg common pengantin or artis pkai
bulu mata lebat n pjg .. soo mata nampak lebih lembut n goda2 hahaha
pepon selamat mencuba!!
p/s : yg nak beli set bulu mata n gam boleh PM FB AyuAludra or mel ayushahiza@yahoo.com
peacceeee

5 ulasan:

  1. eeeiiii sukenye.... lawa la kak ayu...

    BalasPadam
  2. kak..gam tu senang tanggal x..kot2 berpeluh ke..

    BalasPadam
  3. Betty, so far kk ayu pkai tahan dr pg sampai ptg!
    tp jenis gam yg kk ayu pkai di atas lah.. brand yg lain kk ayu tatau .. then kalau ms pkai tu bulu mata cam congek naik meaning gam x cukup jd boleh buka n tambah gam cuma jgn tebal.. juz bg sekata kat line bulu mata tu ya

    BalasPadam
  4. btw nak advise uols if pkai bulu mata kalo boleh juz repeat pkai 2x sj ya.. after that boleh buang n beli yg baru pkai.. kdg bila dah ulang pkai 3-4 kali bulu mata tu dah cam keras skit maybe coz gam yg dipkai sama.. plus utk hygenic better jgn reuse byk kali ya ;)

    BalasPadam