Pengikut

Khamis, 3 Mac 2011

KURSUS SOLEKAN PERSONAL bersama Azwa Kryolan

this me after makeover with Azwa Kryolan
TQ photog mr.huby : Koopy Photography

Kelas Makeup & Sesi Photo shooting

Bagi yg berminat utk pelajari makeup, details spt di bwah :

KURSUS SOLEKAN PERSONAL OLEH AZWA KROYOLAN DARI ANS MAKEUP ACADEMY

HARI : SABTU

TARIKH : TBA

JAM : 8.30am - 12.30 noon

TEMPAT : AZWAKRYOLAN STUDIO, NO 3 TINGKAT 2, TAMAN NILAM SARI, SG PETANI, KEDAH. (EXIT TOL SP SELATAN N GO STRAIGHT SAMPAI JUMPA PETRONAS)

YURAN : RM150

*Sijil penyertaan disertakan. Sila beri nama penuh & ic no.

** Yg berminat sila PM AyuAludra (email: ayushahiza@yahoo.com / sms only 0124095074) untuk booking tempat & confirmation date.

InsyaAllah lepas kelas makeup Ayu nak buat photoshooting after makeover bg yg attend kelas tu nnt dan yg daftar kelas through Ayu sj ya.. jd yg instrested don't hessitate bg nama pada Ayu!

TQ
Ayu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


This is me before n after makeup class with Azwa Kroyolan





Alhamdulillah!! Ayu dpt Sijil Penyertaan untuk Solekan Personal dari Azwa Kroyolan.


ni adik angkatku, Nazyanwani .. ini rupa kita org lepas makeover hehehe
TQ Yan sudi ajak Kak Ayu join kelas mekap ni! Best sgt!

bergambar dgn Kak Fida, customer Aludra.. hee berjumpa juga kita!
TQ Kak Fida sudi tegur Ayu masa kelas aritu! :))

muka before makeup


one of peserta kursus


masa ni nak bertukar jd Ninja Turtles dah! heee


Azwa dgn beg magic!

nak tebyeh pon ada cara n tips nya ;)


Kak Fida dah nak bertukar jd Ninja Turtles! heee




Teknik nak naikkan pipi




ni lak buh powder before buh makeup


dah hilang hijau2 muka jd putih bersih!
jerawat kaa jagat kaa abis kena cover dah! :)

 
tak perlu nipiskan kening pon! cuma ada caranyer nak lukis kening tu bg cantik n kemas ja


tadaaa!!! dah siap tang kening
baru buh eyeshadow.. x abis blend color lg ;)

one of peserta.. cantik sgt cara blend color eyeshadow dia!

yeahhh Yan dgn bulu mata ala Rozita Che Wan! heee
kena buh gam khas utk buh bulu mata palsu ni
pastu ada teknik nak pakai n buka bulu mata ni tauu
soo that tak tercabut bulu mata asli hehehh

wah cun gitu adikku!

<><><><><><><><><>

Produk-produk (atau bahan2) yg kita perlu ada untuk makeup ni ..
yg nak order brg2 makeup boleh PM Ayu ya!
email: myaludra@gmail.com or sms/WA only 012-4095074

yg ni bileh dpt kat Watson.. sesuai utk lap n buang mekap2.. ni yg sifu suggest ms d kelas
baru tau rupanya wet tissues yg baby punya tu tak boleh pkai dimuka yaa rosak kulit nnt!
ada peserta yg pakai utk tanggalkan mekap aritu rasa pedih2 di muka..
soo kalo nak lap cari wipes yg mmg khas utk kulit muka ya!

 but nak rekomen sgt2 pkai Bioglo Makeup Remover Cleansing Wipes
Harga RM19 (tak termasuk pos)
sgt sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit yg sensitip, 100% alcohol free


LATEX TRIANGLE






PINK SPONGE HARGA : RM 15.00
span yang khas dibuat untuk pemakaian tv paint stick

POWDER PUFF (FOR LOOSE POWDER)=RM8


TV PAINT STICK HARGA : RM97.00(tak termasuk pos)

This is the best foundation yang boleh buatkan muka jadi licin…
bersih…dan sangat flawless
Produk Kryolan yang Azwa jual adalah 100% made in GERMANY..
so belilah tanpa was-was..

CARTA WARNA UNTUK KULIT ASIA:
3W – CERAH (KULIT CINA)
4W – NATURAL (PINKISH)
5W – SEDERHANA
NB – KUNING LANGSAT
FS38 – NATURAL (YELLOWISH)
FS36 – SEDERHANA

Kryolan Tv Paint Stick - (25ml)
Stick berwarna HIJAU-No.kod 092
(utk tutup parut jerawat & kesan parut)
Stick berwarna OREN-No kod 508
(utk lingkaran gelap dekat mata atau 'eyeback' dan kelopak mata)


SET B - BEG HITAM - sesuai untuk kegunaan sendiri
...sangat proffesional n lembut..
HARGA RM75 (7pcs/set)
KUALITI : GRED A FIRST CLASS: SANGAT LEMBUT. DARI BULU TUPAI



SET A - BEG BIRU MUDA 
HARGA RM150 (17pcs/set)
KUALITI: GRED A FIRST CLASS: SANGAT LEMBUT. DARI BULU TUPAI


88 COLOR WARM EYESHADOW PALETTE RM70


EYESHADOW BASE DARI KOREA...
HARGA : RM35
KUALITI: SANGAT BAGUS SETANDING UDPP
EYESHADOW ANDA AKAN BERTAHAN SEHINGGA 12 JAM..
COLOR : NEUTRAL (WHITE)


GLUE EYELASH
HARGA : RM 20.00

EYELASH
HARGA : 20.00 per/box

TRANSLUCENT POWDER (60g)
HARGA : RM103/pcs

KRYOLAN CAKE MAKEUP ( HARGA RM 90/PCS)

HIGHLIGHT AND SHADING PALETTE- 4 COLORS=RM65




***
Info produk
Credits to Azwa Kryolan
EMAIL: kryolanonline@gmail.com
FACEBOOK: Azwa Kryolan
WEBSITE : Azwakryolan.com

***

Tiada ulasan:

Catat Ulasan