Pengikut

Sabtu, 25 Mei 2013

Gaya Bawal Modern ala Natasya Hudson


"*•.¸❤ ❤ Lovely Natasha Hudson ❤

Code : BS8 (Electric Blue)

  mula2 tengok pics Natasha Hudson wearing Bawal Stripes from Aidijuma via her instagram
waaaaaa sgt2 suka gojesss sgt2
soo melilau laa borong tudung bawal stripes ni

neway sj nak menjelezzzkan uols, i did pose dgn koleksi tudung bawal ni n collage pics Natasha Hudson & Datin Norjuma yg i snap from magazine Hijabista put on my instagram...
and the best part Natasha Hudson click liked! ❤
coz ms tu i tag her insta... whuaaa very supporting .. now i like her even more!


jemput follow ya
instgram.com/butikaludra

am wearing Bawal Stripes code BS5

ok ni tutorial ringkas gaya tudung bawal stripes my style
btw kalau tak nak pinkan di atas kepala,
boleh juga sematkan dibahu macam model Mira pakai refer above pics ya


Model Mira menggayakan koleksi Tudung Bawal Stripes dari ALUDRA COLLECTIONS


yg ni masih available 1 unit


 manakala model Yana pula menggayakan koleksi Tudung Bawal Tribal dari Aludra Collections


ni adalah pilihan warna bagi Bawal Stripes & Bawal Tribal bg yg nak borong ya harga borong boleh pm Ayu or WA 0124095074


Tiada ulasan:

Catat Ulasan