Pengikut

Rabu, 24 April 2013

Siapa model Aludra seiras Emma Maembong, Fida, Ekin Mawi & Heliza AF ? ^_~


Siapa model Aludra seiras Emma Maembong, Rafidah Ibrahim (Fida), Ekin Mawi & Heliza Helmi (Heliza AF) ? ^_~

jeng222

suspen kan.. cam takda kejaa jaa Kak Ayu arini hehe .. but ekcelli dah lama nak letak ni kat Aludra coz dulu ada dua ja artis @ celebs yg seiras ngan model Aludra eh model Aludra yg seiras ngan retis ni hihi ...
but recently ada lak yg msg tanya model Aludra yg seiras dgn Emma Maembong soo Kak Ayu pon tilik2 laa album n compile2 .. ada la skit2 kan.. cer tgk cer tgk n komen skit.. tp jgn la komen negetip lak.. mmg nie aktivi sesaje n sesuka jek yee.. no hard peeling okiess.. pics artis dipetik dari sumber Google & their personal instagram :)


ok jom kita tgk ...
*****

1st appearance Mira di Aludra after selected as top 10 dlm contest hijab yg dianjurkan di Aludra dulu ada customer Kak Ayu especially yg dtg ke showroom Aludra ni after tgk file katalog Kak Ayu mesti deorg tanya "Yu, hang dpt Ekin jd model butik on9 hang kaaa?" gulp!.. uiii Ekin kan sign contract ngan Ariani haishhh hangpa nehh biaq btui kang aku kena saman lak kang hehehe ^_^


******

2nd lak Anna .. yg Kak Ayu ingat masa tu contacts list Kak Ayu ada friend dgn Anna nie n bila tertgk pics dp d facebook dia mmg kenen sgt comeiii soo Kak Ayu contact Anna utk come for makeover n photoshoot .. soo urgurls haa per lagik buh profile pics cun2 tau mana nak tau kan dpt panggilan hangit Kak Ayu hihi .. utk 1st & 2nd shoot dgn Anna nie Kak Ayu tak berapa prasan lg.. tp bila 3rd photoshoot tu dah start ada org tegur Kak Ayu n bertanya Aludra dpt Heliza AF as model ka ? ewah!


 ******

recently Fila, muslimah freelance model yg contact Kak Ayu coz berminat utk appear di Aludra .. putih serlah, tinggi n kurus jek org dia .. masih lagi menuntut di IPTA tau.. dia lah model yg seiras dgn Emma Maembong versi bertudung ok! :)



******

and finally, Anis yg iras2 dgn Fida, masih lg menuntut d IPTA .. Kak Ayu kenal Anis melalui Yana (model Aludra jugak) deorg dua ni kawan baik 1 sekolah n antara adik2 model yg terawal bersama ALUDRA ^_^





Ok tu jek girls .. lepas ni kita layan koleksi baru pulak! dah lama tak story-morry cenggini.

ta!


2 ulasan: