Pengikut

Khamis, 22 Ogos 2013

Dress Yusra & Jamuan Hari Raya!


Hari ni ada Jamuan Hari Raya di sekolah anak2.. macam biasa kalau anak lelaki ni kureng skit excitednya sbb depa suka pkai simple2 n baju pon xdelah fashion tara mana kan soo xdalah mamanya snap pics.. tp kalo yg anak pompuannnn fuhh ciwi abih mama depa prepared dress laa hijab laa hihihi possing2 suma cukop! ^_~

Ok ni yg arini bg my gegurl pkai Dress Yusra pics via my iphone n instagram ja


Dress YUSRA MyAludra 4-Kids
Color : Yellow mustard, Electric blue, Black & Orange
Freesize (suitable for S to M)
Kids between 5-8 years
Material : Lycra (streachable)


cerita bab tudung pulak, last2 minute my gegurl bising tudung dia tak lawo.. xmo tudung layer chiffon cam fareeda tu dia rimas.. soo cari tudung yg ada awning color pulok tak match lak.. amboih2 cerewet kalah mama dia! last2 mama rembat tudung Syria dewasa size S tambah hotfix n aksesori bunga rose tu pkaikan twist skit haa dah suka hati tak dan2 laa nak p sekolah td nehhh.. sib baik mama jenis buat keja laju haa siap iron hotfix siap adjust inner syria pekecik laaa laa tu gak! haii anak mama.. 

makeover syria for my gegurl

dah request nak tudung fashion soo mama twistkan Syria yg dah iron dgn hotfix + rose tu di bahu..
Pin Bunga Rose sekuntum RM5/- shj


✿◠‿◠♥

Tiada ulasan:

Catat Ulasan