Pengikut

Sabtu, 28 November 2015

Shades by Nana Nazri, Syana Gallery


 Rayban Retro Classic BLACK 2 TONE

Rayban Retro Classic by Syana Gallery


 
Model Izza Erma @izzaerma
Photos by Ayu Aludra
Hijab & Wardrobe by Butik Aludra @butikaludra
Shades by Syana Galllery @syanagallery


p/s arini Kak Ayu review shades pulak yg nak order boleh PM direct owner Syana Gallery
ada Kak Ayu letak details di bawah ya.. 
btw nak gitau uolls harga shades di Syana Gallery paling affordable @ RM20 shj!!
Postage : RM7 SM, RM10 SS

TQ my favourite n very versatile model Izza Erma yg intro Syana Gallery kat Kak Ayu!
Photoshoot utk Aludra Collections menampilkan penggayaan shades dari Syana Gallery
Kak Ayu lampirkan juga beberapa koleksi yg menambat hati yg digayakan sendiri oleh owner Syana Gallery iaitu Nana Nazri scroll bwah ya.. mmg bley rambang mata tgk koleksi2 tu semua !!
ada lagi tak tercopy Kak Ayu di blog ni but uolls boleh tgk di FB & IG Syana Gallery ok!


********************************************************

"BIAR MURAH, ASAL BERGAYA!"

Shades by Nana Nazri, Syana Gallery
ig @syanagallery
https://www.facebook.com/syanagallery
Whatsapp : +60195521544
Wechat : nananazlia


Rayban Classic (SQUARE EDITION)
Rayban Classic
Code : SQ1
Color : BROWN

nindiaa owner Syana Gallery, Pn. Nana Nazri
https://www.facebook.com/harlina.nazlia


 
 Oh My!!! [ *_* ]  yg ni jenis Rayban Classic Vintage!!
yg tgh Vintage Floral tu mmg favourite tauuu tp syg xdan nak rembat dah kehabisan stok! huhu
yg Leopard print di kiri tu mmg sempoi
yg di kanan plak jenis Square edition (if not mistaken)


RAYBAN CLASSIC color BLACK 2 TONE


Rayband Clubmaster COUPLE SET
yg ni ada special promo tauu
Price : RM45 SEMENANJUNG, RM50 SABAH SARAWAK (INCLUDE POSTAGE )


 
Rayban Aviator in GOLD BROWN


 Rayban HALF FRAME




yg nak jenis plain pon ada haa


wahhh Gucci pon sempoiiii


 
Retro sangat!
p/s yg ni on da way nnt Kak Ayu review dgn model pkai
utk next photoshoot Butik Aludra ( ^_~ )


 last but not least ahkak hgpa pon nak melaram jugak!!
spekmata hitam vintage ni iloikeee sgt222
Kak Ayu pilih Prada Vintage Black




ni guideline trending shades skrg ni
*info via google



Tiada ulasan:

Catat Ulasan