Pengikut

Jumaat, 5 Februari 2016

FARMASi Matte Lipstick review by Ayu Aludra




FARMASi Matte Lipstick
Retail Price : RM37.10 
(tidak termasuk postage, add pos RM7)


| 16 /01/2016 |
Yeyyyy FARMASi Matte Lipstick dah sampai pagi niiii
Thnx @fcc_adahramly (yg bminat nak order boleh contact Pn. Adah Ramly 0174141093) 
or yg dah biasa ngan kak Ayu boleh sj tumpang order sekali ngan kak Ayu



 Testing FARMASi Matte Lipstick code 03
Saja tak buh terang2 suka color merah camni cam warna merah delima gtuee


| 21/01/2016 | 
Walopon x brapa sehat tp bila dah tenyeh lipstik dan2 nampak ceria n ok ja kan ..
Seriesly dah fall in love sgt2 dgn Matte Lipstick FCC ni
dpt plak color ala2 Sha (lakonan Syatila Melvin) dlm drama #shadanshah tuuu
Thnx @fcc_adahramly intro this lovely color code 09 Pure Innocent
warnanya nak kata peach tp cam nak lite pink gtuee
Ok keluar antar anak p sekolah petang jap with lil Adelia



cantikkan color nude lipstik Syatila Melvin pkai ni
soo yg dok cari lips color cenggini bley try Farmasi Matte lipstik code 14
yg ni warna paling mirip dgn lips color Syatila Melvin





 
Rosewood color matte lipstick code14
Wow hot selling yeay !!



#Repost @fcc_adahramly with @repostapp.
・・・
Hullahup !! depa mai dah !!
Mungil terpukau bak #anggelinajolie #mattelipstickFCC terbaru duk hangat dipasaran.. 
Restock habis, habis lagi.. Ni restock lagi !!
Punya laku #terlajaklaris sampai ada yg habis stok terus kt #fccmalaysia
Ready stok kod 02,03,09 & 14 jer. #deepplum kod13 hbs dh yer
#beautyproductreview #productreview #aludracollections @butikaludra #review


Pn. Adah Ramly
https://www.facebook.com/adahramly
Instgram @fcc_adahramly
MUA & Owner FCC Farmasi Colours Cosmetics (KULIM)
Official page :  https://www.facebook.com/FCCkulim
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan